Отборът на Берое победи Академик Пловдив с 98:91 в отложен мач от третия кръг в

...
Отборът на Берое победи Академик Пловдив с 98:91 в отложен мач от третия кръг в
Коментари Харесай

Берое победи Академик с 98:91 в Балканската лига

Отборът на Берое победи Академик Пловдив с 98:91 в отсрочен мач от третия кръг в група Б на Балканската лига. Успехът бе трети за старозагорци в конкуренцията, като те имат и шест загуби и заемат четвъртото място във краткотрайното класиране. Академик, който е водач в подреждането, допусна пето проваляне и завърши груповата фаза с актив 5-5. За Берое предстои посещение в Северна Македония на ТФТ Скопие на 2 февруари. Втори и трети в група Б все още са тимовете на Сигал Прищина и ТФТ Скорие.

Пловдивчани водеха през по-голямата част от мача в Стара Загора, макар късия си състав, само че се натрупа отмалялост и в последната четвърт Берое осъществи поврат, вкарвайки 24 против 16 точки за противника. Домакините направиха повече неточности (21-15), само че завоюваха битката под коша (43-31) и демонстрираха по-добра пукотевица от игра (54.3%-46.1%).

Обина Олека бе най-полезен за домакините с 30 точки, 10 битки и 4 асистенции. Антон Кук завърши с 26 точки и 4 битки, а Седариан Рейнс се регистрира с 14 точки, 11 битки и 9 асистенции.

Най-резултатен за Академик Пловдив бе Николай Титков с 30 точки, 6 битки и 3 асистенции. По 16 точки вкараха Николай Николов и Робертс Фрейманис, като вторият добави и 9 битки, а с 14 точки и 6 асистенции завърши Адриян Секулов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР